x

Sugestii de cautare

×
Auto Moto
<
Auto Moto
Accesorii auto
Accesorii motociclete
Accesorii vehicule
Anvelope roti
Automobile folosite
Automobile noi
Imbracaminte moto
Intretinere auto
Piesa de masina
Piese auto
Piese motocicleta
Portbagaj suport
Spatiu de calatorie
Calculatoare
<
Calculatoare
Accesorii calculatore
Accesorii Laptop
Calculatoare-componente
Calculatoare-periferice
Jocuri video
Retealistica
Software
Casa si gradina
<
Casa si gradina
Accesorii bricolaj
Accesorii evenimente
Accesorii gatire prajire
Accesorii pentru masa
Accesoriu baie
Bucatarie
Echipamente casnice
Gradina
Instrumente
Produs de curatat
Stropire
Tehnica de siguranta
Unelte
Utilaje pentru gradina si scule
Constructii renovare
<
Constructii renovare
Accesorii aer conditionat incalzire
Accesorii scule electrice
Alte unelte de mana electrice
Electricitate
Energie regenerabila
Fierastrau electric
Izolare termica
Lipire
Masina de gaurit electrica
Masina de slefuit electric
Masini de frezat si rindele electrice
Masini unelte
Materiale de constructii
Obiecte sanitare robinet
Pardosea lambriu
Protectia muncii
Securitate cladiri
Sudare
Usi si ferestre
Vopsea lac
Electrocasnice
<
Electrocasnice
Aparate casnice
Gastronomie
Gatire prajire
Incalzire si aer conditionat
Maruntitor tocator mixer
Menaj
Electronice
<
Electronice
Accesorii foto video
Accesorii telefoane mobile PDA GPS
Audio video portabil
Camere foto si video
Echipamente DJ
Echipamente foto studio
Echipamente mobile
Hifi
HiFi Auto
HiFi home cinema
Statii emisie-receptie
Tehnica de scena sonorizare
Televizor proiector
Imbracaminte si moda
<
Imbracaminte si moda
Accesorii imbracaminte
Incaltaminte barbati
Incaltaminte copii
Incaltaminte dama
Lenjerie barbati
Lenjerie dama
Moda barbati
Moda copii
Moda dame
Jucarii
<
Jucarii
Alte jucarii
Jucarie de plaja
Jucarie pentru dezvoltarea aptitudinii
Jucarii constructive
Jucarii de exterior
Jucarii de rol
Jucarii pentru baietei
Jucarii pentru copii
Jucarii pentru fete
Masina avion vapor
Mamici Bebelusi
<
Mamici Bebelusi
Accesorii scaun auto copii carucior
Alte articole pentru bebelusi
Articole camera bebelusi
Articole pentru masa bebelusi
Articole plimbare bebelusi
Electronice pentru bebelusi
Imbracaminte bebelusi
Imbracaminte mamici
Ingrijire bebelusi
Jucarii bebelusi
Sanatate bebelusi
Sanatate si cosmetica
<
Sanatate si cosmetica
Aparate cosmetice
Cosmetice
Igiena orala
Ingrijirea corpului
Ingrijirea parului
Manichiura pedichiura
Optica
Parfumuri si deodorante
Produse sanitare
Wellness
Sport si fitness
<
Sport si fitness
Alpinism
Arte martiale
Badminton
Baschet
Baseball
Camping tura
Ciclism
Fitness
Floorball
Fotbal
Handbal
Hochei pe gheata
imbracaminte sport
Inot
Pescuit
Role skateboard
Saniute si boburi
Schi
Schi fond
Scufundare
Snowboard
Sporturi acvatice
Squash
Supliment nutritiv
Tenis
Tenis de masa
Trambulina si accesorii trambulina
Volei
Tehnica de birou
<
Tehnica de birou
Accesorii scolare
Ambalaje
Echipamente de birou
Masini de birou
Mobiliere birou si scaune
Papetarie
Prezentare
Telefoane si faxuri

Sugestii de cautare

Mergi direct la categoria

Termeni de confidentialitate

Pentru ca punem pret pe intimitate, datele dumneavoastra vor fi intotdeauna procesate cu atentie. Toate informatiile vor fi protejate impotriva utilizarii de catre terti.

Termeni si conditii privind completarea  formularelor de inscriere

 Prin completarea  formularelor de inscriere de pe site-urile noastre, sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de Online Business Agency SRL, CUI RO 38600525, inregistrata Registrul Comertului J40/20510/2017

Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (newsletter), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare.

Sunteti de asemenea de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai Online Business Agency SRL din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene.

 Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Pe perioada procesarii beneficiati de drepturile prevazute de legea 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa societatii mentionata mai sus, in mod gratuit pentru o solicitare pe an. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Politica protectiei datelor cu caracter personal

Prin achizitionarea produselor, consumatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Online Business Agency SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (newsletter), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Cumparatorii sunt, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai Online Business Agency SRL si din alte tari membre ale Uniunii Europene (Slovenia). Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Online Business Agency SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale personaelor vizate. Cumparatorii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.

  • Nu vom folosi niciodata datele dumneavoastra personale in mod necorespunzator.
  • Datele dumneavoastra personale si de contact nu vor fi niciodata transmise tertilor decat conform prevederilor legale.
  • Datele dumneavoastra personale si de contact pot fi dezvaluite tertilor daca consimtiti acest lucru (declaratia de accesare).
  • Nu veti primi niciodata e-mailuri pentru care nu v-ati inscris, decat in cazul e-mailurilor de tranzit importante.
  • Cand doriti, va puteti dezabona foarte simplu si rapid de la oricare dintre e-mailurile noastre.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala cu privire la produsele comercializate prin intermediul site-ului apartin si vor ramane in proprietatea Online Business Agency SRL.

Online Business Agency SRL. nu acorda consumatorilor niciun drept, titlu, licenta cu privire la brevete de inventie, drepturi de autor, marci, design sau alte drepturi de proprietate intelectuala incorporate produselor comercializate prin intermediul site-ului.

Consumatorii nu dobandesc niciun drept de proprietate intelectuala cu privire la marcile, brevetele, logo-ul, design-ul produselor comercializate prin intermediul site-ului si nu au dreptul de a utiliza drepturile de proprietate intelectuala pentru niciun motiv.

Confidentialitate

Online Business Agency SRL se obliga sa primeasca si sa pastreze confidentialitatea asupra datelor cu caracter personal ale consumatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Obligatia de confidentialitate enumerata anterior nu subzista in urmatoarele situatii:

a) Informatia confidentiala este ceruta de o autoritate publica competenta conform legislatiei in vigoare;

b) Informatia confidentiala este sau devine cunoscuta public fara nici o implicare din partea Online Business Agency SRL;

c) Consumatorii autorizeaza in mod expres Online Business Agency SRL dezvaluie Informatiile Confidentiale respective.

Politica protectiei datelor cu caracter personal, in detaliu

Declaratia Online Business Agency SRL privind politica protectiei datelor cu caracter personal

Protectia vietii private a utilizatorilor nostri este o preocupare importanta a companiei noastre. Toate activitatile online ale Online Business Agency SRL se efectueaza in conformitate cu legislatia europeana (Directiva UE 95/46/CE, 2002/58/CE in Convetiile tratatului ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), cu legislatiile nationale din Europa Centrala si de Est si cu legislatia generala privind protectia datelor cu caracter personal. Politica privind caracterul privat se refera la prelucrarea informatiilor detinute de Online Business Agency SRL  colectate de la dumneavoastra in momentul vizitarii site-ului.

Colectarea si prelucrarea datelor personale

Datele personale sunt informatii prin care va identificati– numele, prenumele, adresa de e-mail sau adresa postala. Online Business Agency SRL nu colecteaza datele personale decat cu permisiunea dumneavoastra, atunci cand comandati produse sau cand va abonati la newsletter-ul nostru.

Utilizarea si diseminarea datelor cu caracter personal

Online Business Agency SRL va folosi datele personale doar pentru motive tehnice – administrarea unei pagini web, acces la informatii specifice sau pentru comunicari generale catre dumneavoastra.Online Business Agency SRL nu va dezvalui datele dumneavoastra personale tertilor si nu le va publica in alta parte, decat cu acordul dumneavoastra. AngajatiiOnline Business Agency SRL sunt obligati sa va respecte informatiile, in baza unui acord de confidentialitate.

Libertatea de alegere

Utilizatorii care doresc sa se dezaboneze de la newsletter-ul nostru pot scrie la adresa [email protected] Daca va modificati informatiile personale (cod postal, adresa de e-mail, adresa fizica, numar de telefon) va rugam sa ne informati scriindu-ne la [email protected]

Inregistrarea automata a informatiilor (date fara caracter personal)

Ori de cate ori accesati site-ul web Online Business Agency SRL , informatiile generale, fara caracter personal (utilizatorii browserului, numarul de vizite, durata medie a vizitei, paginile vizitate) se inregistreaza automat (nu ca parte din aplicatie). Aceste informatii se folosesc pentru a masura atractivitatea paginilor noastre web si a le imbunatati continutul si utilitatea. Informatiile despre dumneavoastra nu sunt analizate mai departe si nu sunt dezvaluite tertilor.

Cookies

Cookies sunt documente ascunse stocate temporar pe hard-ul dumneavoastra si permit site-ului nostru sa va identifice calculatorul data urmatoare cand vizitati site-ul Online Business Agency SRL . Online Business Agency SRL foloseste cookies numai ca sa colecteze informatii privind utilizarea propriului site web.

Securitate

Online Business Agency SRL asigura securitatea datelor personale. Datele dumneavoastra sunt protejate impotriva pierderii, distrugerii, falsificarii, manipularii si accesului sau dezvaluirii neautorizate.

Minori

Prelucram date ale persoanelor cu varsta sub 18 ani, doar cu acordul reprezentantului legal, pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.

 

Este posibil sa primim informatii referitoare la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani prin fraudarea sau inselaciunea unui tert. Daca suntem instiintati despre acest lucru, de indata ce vom verifica informatiile, atunci cand legea cere acest lucru, vom obtine imediat consimtamantul reprezentantului legal pentru a utiliza aceste informatii sau, daca nu putem obtine acest consimtamant, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. Daca doriti sa ne anuntati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa faceti acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

 

Linkuri catre alte site-uri

Declaratia privind infomatiile cu caracter privat se aplica prezentarii companiei organizate de Online Business Agency SRL si site-urile sale asociate in Europa Centrala si de Est. Paginile de web de pe aceasta pagina predefinita pot contine linkuri catre alti furnizori din interiorul si din afara Online Business Agency SRL, pentru care aceasta declaratie privind informatiile cu caracter privat nu se aplica. Prin urmare, cand iesiti de pe site-ul Online Business Agency SRL , recititi mesajele privind aceste informatii de pe fiecare site care colecteaza date personale identificabile.

Dreptul la informare

Acordul de contactare este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Pe perioada procesarii datelor beneficiati de drepturile prevazute de legea 677/2001 cat si de Regulamentul UE 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de rectificare sau stergere a datelor, restrictionare a prelucrarii, de a va opune prelucrarii precum si a dreptului la portabilitatea datelor, dreptul de a formula plangeri in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa societatii mentionata mai sus cat si prin e-mail la adresa [email protected] De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei si autoritatii locale ANSPDCP.

Daca aveti intrebari despre politica noastra in domeniul respectarii intimitatii sau despre cum se proceseaza datele dumneavoastra personale, contactati reprezentantii nostri.

Publicarea modificarilor

Orice modificare a politicii noastre privind protectia datelor cu caracter personal se va publica in aceasta declaratie privind caracterul privat, pe pagina de deschidere a site-ului nostru si in alte locatii corespunzatoare.